Sturen wij jou met je partner of reisgezel voor een volledig verzorgd weekend naar Rome, Madrid, Berlijn, Parijs of Londen? Je mag zelf kiezen wat je bestemming is! Hoe het werkt? Lees verder:

Iedereen die tot en met 2018 onze evenementen en exposities bezoekt ontvangt een persoonlijk lotnummer. Hoe vaker je onze evenementen en exposities bezoekt, hoe meer kans je dus maakt om in november 2018 (dan is de trekking) kans te maken op een volledig verzorgd weekend naar een van genoemde steden. Op deze manier maak je niet alleen kennis met onze toffe evenementen en exposities, maar maak je dus ook nog eens kans op een fantastisch weekend!

De eerste persoonlijke loten worden uitgereikt tijdens onze Tussen Kunst & Kitsch middag op 22 oktober en de de solo-expositie van Ineke de Schepper op 4 en 5 november! Dus zorg dat je erbij bent! Enneh: entree is gratis!

Kijk ook eens naar

 • Dedicated 2 TON: Harry Fayt

  Kunstenaars | Dedicated 2 TON

  Dedicated 2 TON: Harry Fayt

  Nieuw in onze collectie / Dedicated 2 TON: fine-art fotografie door Harry Fayt.

 • Venus

  Nieuws

  Venus

  Godfried Dols was verleden week bij me om zijn Venus met me te delen. Gehouwen uit het meest fraaie, witte statuario marmer. En met takel en mankracht een prominente plek gegeven in onze galerie. Godfrieds allereerste beeld uit marmer. En wat voor een...