Sturen wij jou met je partner of reisgezel voor een volledig verzorgd weekend naar Rome, Madrid, Berlijn, Parijs of Londen? Je mag zelf kiezen wat je bestemming is! Hoe het werkt? Lees verder:

Iedereen die tot en met 2018 onze evenementen en exposities bezoekt ontvangt een persoonlijk lotnummer. Hoe vaker je onze evenementen en exposities bezoekt, hoe meer kans je dus maakt om in november 2018 (dan is de trekking) kans te maken op een volledig verzorgd weekend naar een van genoemde steden. Op deze manier maak je niet alleen kennis met onze toffe evenementen en exposities, maar maak je dus ook nog eens kans op een fantastisch weekend!

De eerste persoonlijke loten worden uitgereikt tijdens onze Tussen Kunst & Kitsch middag op 22 oktober en de de solo-expositie van Ineke de Schepper op 4 en 5 november! Dus zorg dat je erbij bent! Enneh: entree is gratis!

Kijk ook eens naar

 • Groot groen

  Nieuws

  Groot groen

  Het straatwerk aan de achterzijde van ons pand ligt er al een paar weekjes. Tijd voor groen!

 • Vullen

  Nieuws

  Vullen

  Er gebeurt de laatste weken veel. Ontzettend veel. En dat is goed hoor, maar daarbij schiet het schrijven van een blogbericht er soms bij in...