Met het zicht op onze geplande opening binnen nu en enkele weken, willen wij graag stap voor stap een antwoord gaan geven op de vraag: 'Waarom is het straks zo ontzettend de moeite waard om naar Rucphen / TON te komen?'.

Onder de noemer 'Dedicated 2 TON' gaan we je de komende tijd laten zien welke kunstenaars / kunstwerken in onze kunstcollectie te zien, voelen, ruiken, horen en beleven zijn.  De term 'Dedicated 2 TON' houdt in dat van de gepresenteerde kunstenaars altijd werk in onze galerie te vinden zal zijn. Met deze 'vaste' kern en met zorg geselecteerde kunstenaars zullen we samen ook te vinden zijn op toonaangevende kunstbeurzen in binnen- en buitenland. 

IN DEZE BLOG: ANDREW GEORGE

We hebben echt al een hele toffe stal creatievelingen die samen onze nieuwe collectie vormen. Maar Andrew George kon ik gewoonweg niet laten schieten. Deze internationale Award-winnende natuurfotograaf (met o.a. publicaties in National Geographic) maakt werkelijk fantastische beelden. Natuurfotografie is vaak een wat vreemde eend in de bijt als we het tegen het licht van kunstzinnigheid afzetten. Het werk van Andrew niet. Integendeel. Kom het zelf binnenkort beoordelen. Bij TON. 

Kijk ook eens naar

 • Dedicated 2 TON: Omar Ortiz

  Kunstenaars | Dedicated 2 TON

  Dedicated 2 TON: Omar Ortiz

  Omar Ortiz (Mexico) is op dit moment bezig aan 2 nieuwe werken voor Galerie TON.

 • Korte vakantie: TON gesloten van 1 t/m 12 januari 2018

  Nieuws

  Korte vakantie: TON gesloten van 1 t/m 12 januari 2018

  In verband met een korte vakantie is Galerie TON van 1 tot en met 12 januari is gesloten. Vanaf zaterdag 13 januari staan onze deuren weer voor u open. Onze lijstenmakerij (Lijst IN) is tijdens deze periode gewoon geopend.

 • Win een weekendje weg naar keuze!

  Nieuws

  Win een weekendje weg naar keuze!

  Sturen wij jou met je partner of reisgezel voor een volledig verzorgd weekend naar Rome, Madrid, Berlijn, Parijs of Londen? Je mag zelf kiezen wat je bestemming is! Hoe het werkt? Lees verder: