Met het zicht op onze geplande opening binnen nu en enkele weken, willen wij graag stap voor stap een antwoord gaan geven op de vraag: 'Waarom is het straks zo ontzettend de moeite waard om naar Rucphen / TON te komen?'.

Onder de noemer 'Dedicated 2 TON' gaan we je de komende tijd laten zien welke kunstenaars / kunstwerken in onze kunstcollectie te zien, voelen, ruiken, horen en beleven zijn.  De term 'Dedicated 2 TON' houdt in dat van de gepresenteerde kunstenaars altijd werk in onze galerie te vinden zal zijn. Met deze 'vaste' kern en met zorg geselecteerde kunstenaars zullen we samen ook te vinden zijn op toonaangevende kunstbeurzen in binnen- en buitenland. 

IN DEZE BLOG: ANDREW GEORGE

We hebben echt al een hele toffe stal creatievelingen die samen onze nieuwe collectie vormen. Maar Andrew George kon ik gewoonweg niet laten schieten. Deze internationale Award-winnende natuurfotograaf (met o.a. publicaties in National Geographic) maakt werkelijk fantastische beelden. Natuurfotografie is vaak een wat vreemde eend in de bijt als we het tegen het licht van kunstzinnigheid afzetten. Het werk van Andrew niet. Integendeel. Kom het zelf binnenkort beoordelen. Bij TON. 

Kijk ook eens naar

 • Groot groen

  Nieuws

  Groot groen

  Het straatwerk aan de achterzijde van ons pand ligt er al een paar weekjes. Tijd voor groen!

 • Vullen

  Nieuws

  Vullen

  Er gebeurt de laatste weken veel. Ontzettend veel. En dat is goed hoor, maar daarbij schiet het schrijven van een blogbericht er soms bij in...