Meer dan alleen galerie

Bij de ontwikkeling van het oude raadhuis hadden we een duidelijk doel voor ogen: onder één dak moesten zintuigen, ziel en de inwendige mens geprikkeld en verwend gaan worden. Een hotspot in hartje West-Brabant - op steenworpafstand van de geboorteplaats van Vincent van Gogh - waar we kunst (Galerie TON), ambacht (Lijst IN Lijstenmakerij) en een restaurant met ijssalon (Spijshuis Uit De Kunst en IJssalon Koud Kunstje) hebben samengebracht. 

En dan is het geheel meer dan de som der delen. Het oude raadhuis beschikt over een oude raadszaal met prachtige glas in lood galerij beschikbaar voor bedrijfsrecepties, huiskamerconcerten, lezingen, workshops en zelfs trouwplechtigheden. Een sfeervolle Burgemeesterskamer voor bijeenkomsten met wat kleinere gezelschappen. Kortom... een unieke plek voor unieke gelegenheden. Die we graag in samenwerking met u op een unieke manier invulling willen en zullen geven.

Het pand beschikt tevens over een lift. Dus bent u slecht ter been of afhankelijk van een rolstoel of scootmobiel: geen enkel probleem. Vanzelfsprekend hebben we ook voor een invalidetoilet zorg gedragen.