Martinez | Dylan

Dylan Martinez’ kunst onderzoekt vaak de grenzen van de menselijke perceptie. Zijn werk daagt de verwachtingen van de kijker uit door de manipulatie van licht, ruimte en de optische eigenschappen van glas. Hoewel hij wordt beïnvloed door traditionele technieken in het maken van glaskunst, streeft hij er voortdurend naar nieuwe manieren te ontdekken om het materiaal te gebruiken en een lens te maken om de wereld opnieuw te bekijken.


Dylan Martinez (VS) heeft een Master in Fine Arts in glas van Ball State University (Muncie, Indiana) en een Bachelor of Science van de University of Wisconsin-River Falls (River Falls, Wisconsin). Zijn werken worden wereldwijd tentoongesteld.

TON: 24/7

TON is in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bent op elk moment van de dag, avond of zelfs nacht van harte bij ons welkom. Echter, als u graag onze galerie zou willen bezoeken buiten onze reguliere openingsdagen en -tijdstippen:

- maandag en dinsdag gesloten (of op afspraak)
- woensdag, donderdag, vrijdag van 12.00 - 18.00u
- zaterdag en zondag van 12.00 - 16.00u (geldig van oktober t/m april) -> let op: van mei t/m september geopend tot 18.00u!

dan vragen wij u even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Mail naar info@galerieton.nl of bel/whatsapp 06 53 84 29 66.

Kunstwerken