Loppies | Marjolein

"Verboden toegang nodigt uit ..." 

Marjolein Loppies maakt foto's van gebouwen en objecten die mensen achterlaten. Vaak wordt de schoonheid van dit verval door de meeste mensen gemist, een bouwhek en een bord met 'Verboden Toegang' nodigen ook niet echt uit om op onderzoek te gaan.

Marjolein doet dat wel en komt daardoor op de meest onwaarschijnlijke plekken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld fabrieken die van de een op de andere dag verlaten lijken en nog volledig in tact zijn, de binnenkant van een koeltoren maar ook compleet ingerichte luxe villa's.

Waar de bewoners zijn, weet vaak niemand. Soms zijn er ruzies over erfenissen of is de eigenaar onvindbaar en zijn zijn ooit majestueuze pand of bezittingen overgeleverd aan de grillen van de natuur. En die wetenschap - waarbij het uiteindelijke verhaal door de kijker zelf is in te vullen - boeit. Enorm.

TON: 24/7

In verband met het Coronavirus is onze galerie tot 6 april gesloten.

TON is in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bent op elk moment van de dag, avond of zelfs nacht van harte bij ons welkom. Echter, als u graag onze galerie zou willen bezoeken buiten onze reguliere openingsdagen en -tijdstippen:

- maandag en dinsdag gesloten (of op afspraak)
- woensdag, donderdag, vrijdag van 12.00 - 18.00u
- zaterdag en zondag van 12.00 - 16.00u (geldig van oktober t/m april) -> let op: van mei t/m september geopend tot 18.00u!

dan vragen wij u even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Mail naar info@galerieton.nl of bel/whatsapp 06 53 84 29 66.

Kunstwerken