Lenen / Kunstkoop

Vlinders in uw buik. Of kippentietjes op uw armen. Wat nou als een kunstwerk u écht raakt, diep van binnen, maar de aankoopprijs past niet binnen uw budget? Galerie TON biedt hiervoor bedrijven en particulieren graag een oplossing in de vorm van de mogelijkheid om kunstwerken te lenen (inclusief spaaroptie) of om het aankoopbedrag renteloos in termijnen te betalen (Kunstkoopregeling). In het kort:

Kunst lenen + sparen
Tijdens een periode van minimaal 6 maanden huurt u kunst en tegelijkertijd bouwt u een spaartegoed op. U betaalt hiervoor in totaal 3% van de waarde van het kunstwerk per maand, waarvan 1% het huurbedrag is en 2% het bedrag dat u spaart. Klein voorbeeldje:

Aankoopwaarde van een werk is Euro 2.000,- -> u betaalt maandelijks Euro 60,- (Euro 20,- als huurvergoeding en Euro 40,-  als opbouw spaartegoed). U kunt naar hartelust wisselen en het spaartegoed dat u opbouwt is vrij besteedbaar. Meer weten over kunst lenen en sparen? Neem contact met ons op en we informeren u graag nader.

Kunstkoopregeling: 100% kunst, 0% rente
Als u gebruik wilt maken van de Kunstkoopregeling, dan betaalt u minimaal 25% van het kunstwerk en het restant in maximaal 36 maandelijkse termijnen. Renteloos! Meer weten over de Kunstkoopregeling? Neem ook dan contact met ons op voor de aanvullende voorwaarden.