Borremans | Judith

''Jou laten zien wat ik ook zie...''

Judith Borremans is natuurfotografe en in haar vrije tijd vaak in de natuur te vinden. Steeds weer verwondert zij zich over onze mooie natuur en probeert die dan zo in beeld te brengen, dat ook de kijker die verwondering voelt. Judith is gespecialiseerd in macrofotografie maar haar zoeker reikt verder dan deze discipline. Een scherp oog voor onderwerp en compositie maakt dat ze in staat blijkt om de kijker mee te nemen in de manier waarop zij de natuur ziet en beleeft.

Judith woont in Dordrecht en de Dordtse Biesbosch is bijna haar achtertuin. Hier is dan ook haar liefde voor de natuur en het fotograferen daarvan ontstaan.

TON: 24/7

In verband met het Coronavirus is onze galerie tot 6 april gesloten.

TON is in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bent op elk moment van de dag, avond of zelfs nacht van harte bij ons welkom. Echter, als u graag onze galerie zou willen bezoeken buiten onze reguliere openingsdagen en -tijdstippen:

- maandag en dinsdag gesloten (of op afspraak)
- woensdag, donderdag, vrijdag van 12.00 - 18.00u
- zaterdag en zondag van 12.00 - 16.00u (geldig van oktober t/m april) -> let op: van mei t/m september geopend tot 18.00u!

dan vragen wij u even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Mail naar info@galerieton.nl of bel/whatsapp 06 53 84 29 66.

Kunstwerken