Marijnissen | Jack

Geboren in West-Brabant / Nederland, maar al jaren woonachtig in Luik / Belgie. Jack Marijnissen fotografeert al vanaf zijn jeugd. Nadat hij in Apeldoorn zijn studie aan de School voor Fotografie afrondt, reist hij de hele wereld rond om foto's te maken die de basis zijn van zijn werk. 

Jack heeft zich gespecialiseerd in het samenvoegen van beelden. Beelden van een object dat hij op verschillende momenten vastlegt, of beelden van verschillende onderwerpen smelten samen tot één onuitwisbaar geheel. Met als eindresultaat: een beeld dat bevroren, maar toch in beweging is. Architectuur, mensen, straatbeelden, landschappen, overdag, bij nacht. Mensen bewegen, het licht wijzigt elk uur, het verkeer baant zich een weg door de vroege ochtend of late avond. Zoals het leven zich een weg baant... Het geheel wordt hierdoor meer dan de som der delen.

Zijn serie 'Frozen Streets' is voor Jack een manier om door middel van fotografie te communiceren met de wereld. Een serie die veel aan zijn verbeelding, maar nog meer aan die van de kijker overlaat.

TON: 24/7

TON is in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bent op elk moment van de dag, avond of zelfs nacht van harte bij ons welkom. Echter, als u graag onze galerie zou willen bezoeken buiten onze reguliere openingsdagen en -tijdstippen:

- maandag en dinsdag gesloten (of op afspraak)
- woensdag, donderdag, vrijdag van 12.00 - 18.00u
- zaterdag en zondag van 12.00 - 16.00u (oktober t/m april)

dan vragen wij u even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Mail naar info@galerieton.nl of bel/whatsapp 06 53 84 29 66.

Kunstwerken