Fayt | Harry

Harry Fayt wordt geboren in België in 1979. Al bladerend door modetijdschriften raakt hij op 15-jarige leeftijd gefascineerd door modefotografie. Niet de modellen zelf, maar de fotografen die hen zo subliem doen uitkomen op de foto fascineren hem het meest.

Fayt is 16 als hij fotografie gaat studeren in Namen. Aanvankelijk werkt hij voornamelijk als muziekfotograaf, maar in 2006 opent hij zijn eerste portretstudio in Luik. Zij liefde voor water maakt dat hij niet lang daarna letterlijk een duik neemt in het diepe.

Fayt is ervan overtuigd dat alles wat boven water kan, onder water ook moet kunnen. Sinds 2011 richt hij zich volledig op de onderwaterfotografie. Hij maakt regelmatig werk in opdracht, maar het liefst richt Fayt zich op vrij werk, waarin hij onder water surrealistische werelden creëert. Zijn werk wordt over de hele wereld verkocht.

TON: 24/7

In verband met het Coronavirus is onze galerie tot 6 april gesloten.

TON is in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bent op elk moment van de dag, avond of zelfs nacht van harte bij ons welkom. Echter, als u graag onze galerie zou willen bezoeken buiten onze reguliere openingsdagen en -tijdstippen:

- maandag en dinsdag gesloten (of op afspraak)
- woensdag, donderdag, vrijdag van 12.00 - 18.00u
- zaterdag en zondag van 12.00 - 16.00u (geldig van oktober t/m april) -> let op: van mei t/m september geopend tot 18.00u!

dan vragen wij u even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Mail naar info@galerieton.nl of bel/whatsapp 06 53 84 29 66.