Bal | Dirk

''Op zoek naar licht, stilte, balans en rust''

Vanaf zijn vijftiende levensjaar is Dirk Bal begonnen met het volgen van privé-lessen in diverse disciplines, denk hierbij aan realisme, impressionisme en vrije expressie. In zijn volwassen leven heeft hij zijn hang naar kennis vergroot door les te nemen in beeldhouwen, meesterschilderwerkimitaties en het deskundig en professioneel restaureren van schilderijen. Dirk experimenteerde met diverse soorten technieken. Deze veelzijdigheid is kenmerkend voor Dirk en vormt de basis van zijn huidige kennis en artistieke uitingen.

Het realisme pur sang heeft altijd een grote rol gespeeld in Dirk’s werk. Het treffen van het hedendaagse licht is zijn grote uitdaging en speurend naar nieuwe kleuren lijken zijn werken een bijna alledaagse confrontatie met de werkelijkheid te zijn. Zijn grootste drijfveer is het treffen van de ziel en daarmee de persoonlijkheid weer te geven van het schijnbaar alledaagse. 

Dirk Bal, een schijnbaar alledaagse meester die op zoek is naar licht, stilte, balans en rust in hedendaags realisme.

TON: 24/7

TON is in principe 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bent op elk moment van de dag, avond of zelfs nacht van harte bij ons welkom. Echter, als u graag onze galerie zou willen bezoeken buiten onze reguliere openingsdagen en -tijdstippen:

- woensdag tot en met zondag van 12.00 - 18.00u (april t/m september)
- elke laatste vrijdag van de maand van 19.00 - 21.00u (avondopenstelling)

dan vragen wij u even contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Mail naar info@galerieton.nl of bel/whatsapp 06 53 84 29 66.

LET OP: i.v.m. vakantie gesloten van 11 t/m 21 augustus 2018!

Kunstwerken