Zinneprikkelingen! (door O&O en TON)


ZINNEPRIKKELINGEN
Zinneprikkelingen is een avondvullend evenement dat in het teken staat van kijken, ruiken, voelen, horen, proeven, maar vooral: genieten!

Zinneprikkelingen vindt plaats op 
donderdag 22-11-2018 om 19.30 u 
Galerie TON, Raadhuisstraat 27 te Rucphen.

De volledige brigade van Restaurant O&O staat gedurende deze bijzondere avond garant voor een culinaire beleving in een indrukwekkend decor: de voormalige raadszaal van het oude raadhuis in Rucphen. Dit gastronomisch arrangement is inclusief ontvangst met champagne en amuses, 4-gangen diner met begeleidende wijnen (of non-alcoholisch arrangement), water en Jing thee/Nespresso.

Tijdens het diner neemt een aantal kunstenaars (waaronder Suus Suiker, Harold Aspers, Sijbrand en Heidi von Faber) u verhalenderwijs mee naar hun eigen wereld vol kleur, expressie, vorm en inspiratie. U wordt daarbij omgeven door kunst die speciaal voor dit evenement wordt geëxposeerd, naadloos passend bij het thema van deze avond.

MEEMAKEN?
Wilt u dit unieke evenement samen met ons meemaken? Stuur dan een email naar reserveren@galerieton.nl (klik op de link hier links om uw emailprogramma te openen, waarna aanvullende informatie verschijnt).

Er is een volledige tafel te reserveren voor 6 of 8 personen, maar individuele reserveringen zijn uiteraard ook welkom. De prijs bedraagt Euro 145,00 per persoon (of Euro 125,00 p.p. indien non-alcoholisch). Nadat u heeft gereserveerd ontvangt u een bevestiging met daarin aanvullende informatie.

EXTRA...
Elke reservering die wij voor deze avond ontvangen, willen wij graag - omdat dit de allereerste editie van 'Zinneprikkelingen' is - belonen met een kortingsvoucher van 10% op de volledige kunstcollectie van Galerie TON. U ontvangt deze voucher persoonlijk tijdens deze avond.

Meer weten?

Neem contact op

  • Start 19.30
  • Locatie Galerie TON (raadszaal)