'REALISM2' Ortiz & Von Faber

Duo-expositie van Omar Ortiz (MEX) & Heidi von Faber (NL)

REALISM2 -> Mexicaans vs Nederlands / man vs vrouw / portret vs modern stilleven / olieverf vs acrylverf / gearriveerd vs opkomend talent ... zoveel verschillen met 1 hele grote gemene deler die door beide kunstenaars samen wordt gebracht: topkwaliteit (hyper)realistische kunst. 

De opening van REALISM2 vindt plaats op zondagmiddag 6 oktober a.s. om 15.00u. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met Omar, Heidi en hun werken. REALISM2 loopt tot en met zondag 17 november 2019.

We zijn nog in afwachting van het definitieve beeldmateriaal van de werken die tijdens REALISM2 te zien en te koop zullen zijn. Zowel Omar als Heidi zijn nog volop bezig met het maken van nieuwe werken, speciaal voor REALISM2. Hieronder treft u een aantal werken aan waarvan een aantal nog niet optimaal is gefotografeerd. Gaandeweg de weken die nu volgen zal het overzicht met het juiste fotomateriaal worden aangevuld.

Bezoekt u onze opening op 6 oktober, dan hebben wij voor u een gesigneerd boekje voor u klaar liggen met daarin een overzicht van alle werken (zolang de voorraad strekt).

 

Meer weten?

Neem contact op

  • Start 15.00
  • Locatie Galerie TON